Aluminium

Natuurlijk kun jij je aluminium plaat maken zoals je wilt. Nadat je een foto geüpload hebt, kun je dan ook direct zien hoe het dibond schilderij er uit komt te zien. Je krijgt de mogelijkheid om je foto op aluminium een andere kleur te geven of tekst toe te voegen. Ook deze wijzigingen worden direct zichtbaar als je op voorvertoning klikt (bij het oogje). Zoals we hierboven al vertelden, kun je kiezen uit verschillende effecten op aluminium:

  • Wit aluminium. Het aluminium is hierbij glad, waardoor je de grove structuur van aluminium niet terug ziet in de foto. Je foto is dekkend afgedrukt en de fijne lijntjes van aluminium zijn verdwenen. Bij een foto op aluminium met witte ondergrond worden de wittinten in je foto extra benadrukt en ontstaat er kleurechtheid. Dit zorgt voor een prachtig helder en fris effect.
  • Geborsteld aluminium. Bij geborsteld aluminium zie je de textuur van aluminium juist wel erg duidelijk door je foto heen. Zo ontstaat dus de oude, vertrouwde aluminium uitstraling. Bij een geborstelde aluminiumplaat, worden de witte delen in jouw foto niet mee geprint. De witte delen in je foto worden vervangen door de zilvergrijze kleur van het aluminium. Dit geeft je foto een matte finish, ook wel butler finish genoemd, en zorgt voor een metaallook.

Direct naar bestellen