Canvas

Uw beste foto’s verdienen een fantastische plek in uw huis. Wij printen de foto op canvas met uw mooiste herinneringen en spannen het canvas met de hand op. Een echte aanwinst in uw interieur!

Een foto op canvas wordt vaak ook een foto op linnen genoemd. Hoewel het lijkt op linnen, is het eigenlijk geen linnen. Het canvas dat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit en bestaat uit een combinatie van polyester en katoen. Het heeft een fijne textuur, is uv-bestendig en heeft een matte afwerking.

  • Classic Canvas. Dit canvas heeft een subtiel frame van 2 cm dikte. Mogelijk inclusief luxe baklijst.
  • Museum Canvas. Dit canvas komt met een 4 cm dik frame twee keer zo ver van de muur af. Mooi voor een bijzonder ruimtelijk effect. Mogelijk vanaf het formaat 30×30. 

baklijst extra Luxe aan de muur.

Onze canvassen kunt u direct aan de muur hangen doordat de foto mooi doorloopt op de zijkanten. Maar wilt u het doek een exclusieve uitstraling geven, dan is een baklijst echt iets voor u. Deze luxe houten baklijst geeft een geweldige sfeer en tovert uw foto op canvas om in een prachtig kunstwerk. 

De baklijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en wij leveren onze baklijsten op al onze leverbare canvasformaten. 

Direct naar bestellen